valikko

Saatoyhteiso B2 ry

Squall Leonhart

Hahmo: Squall Leonhart, konsolipelistä Final Fantasy VIII
Cosplayer: Redmage, GW2002

Squallin puku on sinänsä helppo, jos käy tuuri kirpputorien sun muiden kanssa.

Mustat housut ovat tietysti välttämättömyys. Niiden pitäisi olla melko tiukat, ja nahkaa. (Omani tosin olivat mustaa samettia, sellaista, joka ei kiillä.)

Squallin kolme vyötä ovat kaikki nahkaisia, ja niissä pitäisi olla metallirinkuloita tai muuta vastaavaa rivissä, melko suuria sellaisia. (Niin että nekin huomataan.) Ohuin vyö, ilman mitään erikoisuuksia, laitetaan vyönsoljista läpi ja kiristetään kuin mikä tahansa tavallinen vyö. Kaksi muuta vyötä laitetaan löysästi roikkumaan lantiolle, niin löysästi että niitä saa olla nostelemassa koko ajan... (Miten Squall tekee sen? ^-^)

Sitten tietysti joku valkoinen toppi tai t-paita ILMAN mitään tekstiä/kuvioita.

Sitten tulee tämä karvareunuksinen takki:
Musta, lyhyt nahkatakki (vaikka kirpparilta), ja sen reunoihin on liitetty valkoista/vaalean harmaata karvaa. Melko pitkää karvaa täytyy ostaa, ja se harsitaan nahkaneulalla ja erittäin kestävällä langalla yhteen. Sen voi myös viedä suutarille, jos haluaa takin pysyvän siistinä, mutta se saattaa maksaa aika paljon. Karvaa ei kuitenkaan laiteta minnekään muualle kuin takin kaulukseen.

Takkia pidetään tietysti rennon näköisesti auki. ^-^

Joku Squall-tyylinen kaulakoru olisi vielä hieno ja arpi otsaan, jos siltä tuntuu... En tarkoita että viiltäisitte otsanne auki, sen voi tehdä vaikka kajalilla tai piirtää jollakin kynällä. Ja tietysti mustat kengät, hyvin sopisi vaikka jotkut mustat nahkasaappaat, mutta kunhan ne ovat mustat, ei mitään Adidaksen Super Star-tennareita sinisillä raidoilla.

Eipä siinä oikeastaan sen kummempaa, sitten vaan tukka sekaisin ja kolme pistettä pään päälle. ^_^