valikko

Saatoyhteiso B2 ry

Liittymislomake

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä Cosplay Finlandin jäseneksi. Jäseneksi liittyminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Liittyessäsi Cosplay Finlandin jäseneksi liityt samalla myös yhteisön tiedotussähköpostilistalle, jonka kautta saat tietoa erilaisista tapahtumista sekä yhteisön asioista. Anna lomakkeeseen oma, kokonainen nimesi etu- ja sukunimineen, syntymävuotesi, kotipaikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi sekä halutessasi mahdollinen nicknamesi eli lempinimesi. Voit myös kertoa, missä, miten tai keneltä kuulit yhteisöstämme sekä esittää kysymyksiä, palautetta tai ehdotuksia.

Lomakkeella voit ilmoittaa myös muuttuneet tietosi jäsenrekisteriin. Tällöin asiasta on syytä mainita lomakkeen alimmassa kohdassa.

Cosplay Finlandin jäseneksi
* = Pakollinen tieto
* Etu- ja sukunimi:
Nickname / Lempinimi:
* Syntymävuosi:
* Kotipaikkakunta:
* Sähköpostiosoite:
Miten kuulit Cosplay Finlandista:
Kysyttävää / palautetta / ehdotuksia / muuta:

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen jäsenvastaava käsittelee sen yleensä muutaman päivän sisään ja lähettää sinulle vahvistuksen, kun sinut on lisätty Cosplay Finlandin jäsenrekisteriin. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä jäsenvastaavaan sähköpostitse osoitteeseen:
Sähköpostiosoite