valikko

Saatoyhteiso B2 ry

Miitit

Sen lisäksi, että Cosplay Finland on osallistunut erilaisiin muiden instanssien järjestämiin tapahtumiin, yhteisömme on myös järjestänyt omia pienimuotoisia tapahtumiaan eli miittejä. Ohessa todistusaineistoa joistakin näistä tapahtumista.

Miitti I - Tampere 2003

Miitti sujui varsin mallikkaasti Tampereella, ja tuli tutustuttua moniin uusiin ihmisiin. ^_^ Sunnuntain cosplay tuotti paljon Fruits Basketia - paikalla oli Tohru, Kyou, Kagura, Ritsu ja Hatsuharu. Muutakin cosplayta oli, klingoni, hieman original cosplayta, Ryo Tokyo Mew Mewistä jaaa... Ettoo, unohdanko minä nyt jonkun? Tiedä häntä. ^-^;; No, kuvia löytyy ja hauskaa oli.
-Sefie

Wuzin kuvat - Xuenayn kuvat

Miitti II - Pääkaupunkiseutu 2003

Varokaa, täältä tulee Cosplay Finland! Eikun... xD Yleisön pyynnöstä miitattiin sitten uudestaan etelämpänä, ja oli vähintään yhtä hauskaa kuin Tampereellakin. Varsinkin yaoi-leffan simultaanitulkkaus muistetaan pitkään. Samoin Suomenlinnan tunnelit. ^_^;; Cosplayta tällä kertaa vähemmän, mutta hauskaa aikaa sitäkin enemmän. ^_^ Kuvia löytyy, ja muistakaa - jos siitä ei ole kuvia, se ei koskaan tapahtunut.
-Sefie

Xuenayn kuvat

Halloweenmiitti - Tampere 2004

29.-31.10.2004 Cosplay Finland vietti Halloweenia miittaamisen merkeissä Tampereella

Musasabin raportti

Kyuun kuvat