>> valikko

Hosted at B2net

GameWorld 2003 22.-23.11.

Lauantaina klo 10.15 viiden hengen seurueemme (Petri_K, Yoru, Hanashi-chan, Zhenoa, Jei) tapasi toisensa Ruoholahden metroasemalla, ja siitä jatkettiin matkaa Kaapelitehtaalle.

Pukusäätöjen jälkeen olikin aikaa tutkia messujen ohjelmaa vielä ennen suurempaa väentungosta. Messujen peli- ja ohjelmatarjonta oli ikävän paljon räiskintään ja toimintaan keskittynyt, mm. FFX-2:a olisi tehnyt mieli kokeilla. PS2-osasto oli todellinen pettymys, mutta mitäpä voi esiteinipojille suunnatulta tapahtumalta odottaa.

Lauantaina messuväen huomion keräsi värikäs ja pörröinen pokemon-ryhmä. Cosplayn näkyvyyden takia (pääosin pokemon-ryhmän ansiota) ensi vuoden GameWorldin ohjelmistoon on suunnitteilla myös pukukilpailu.

Viikonlopun pelastivat Pelit-lehden ja Toptronicsin osastot, joissa molemmissa oli esittelyssä PS2:n Dancing Stage Fever, kovilla Logic3-matoilla varustettuna. 12 euron viikonloppurannekkeen arvo tulikin lunastettua nopeasti takaisin. Myös Karaoke Stage oli välillä viihdyttävää seurattavaa, paikoitellen taas silkkaa kidutusta...

Tällä kertaa spotattiin muitakin cosplayaajia: järjestäjien puolesta mukana olivat erittäin vakuuttava Terminator ja Homer Simpson. Myös Kikumaru sarjasta Prince of Tennis näytti viihtyvän DDR:n parissa.

Cloud saapui tuntia ennen sulkemisaikaa, ja hetken kiertelyn ja valokuvauksen jälkeen pompattiin bussilla Otaniemeen. Otaniemessä iltaa jatkettiin lyhyen DDR-session jälkeen animen parissa, Syksyn ja Musasabin järjestämässä all-nighterissa. Shounen ai all-nighter aloitettiin luontevasti shoujo ailla: Alien 9 shokeerasi ja ajoi jopa herkkätunteisimmat ulos huoneistosta, ja Sailor Moon Live-action herätti hilpeyttä etenkin luovien tekstitysten ansiosta. Yhdentoista kieppeillä osa väestä painui nukkumaan, muut jatkoivat vielä animen katselua.

Sunnuntaina päälavan ohjelmisto messuilla kiinnosti cosplay-väkeä tasan yhtä vähän kuin lauantainakin. Kun kaikkien osastojen sisältö oli todettu lauantailta tutuksi, ryhmämme leiriytyi Toptronicsin DDR-pisteen läheisyyteen loppupäiväksi... Tanssimisen lomassa bongattiin myös Selphie, ja Kingdom Hearts -ryhmämme oli vihdoinkin kasassa reilua tuntia ennen kuin Cloudin juna lähti.

--
Petri Kalsi - Cid