valikko

Saatoyhteiso B2 ry

Cosplay-viikko 8.-14.9.2008

Monille japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneelle cosplay on jotain erityistä ja ainutkertaista: se on alan tapahtumien suola, jota odotetaan vesi kielellä vuodenkin verran. Vain tätä yhtä päivää varten valmistaudutaan kauan vuodattaen verta, hikeä ja kyyneleitä. Vain yhtä päivää varten. Japanilainen kulttuuri on sen harrastajille siirtynyt osaksi arkipäivää. Miksei cosplaykin voisi toimia näin? Tästä puutoksesta kehittyi Cosplay-viikon idea: ajatuksena on harrastaa cosplayta omassa arjessaan - koulussa, kotona, töissä, kaupungilla... - kokonaisen viikon ajan. Ehkä löydät koulustasi sen jonkun toisen, jonka et ikinä olisi uskonut olevan kiinnostunut samoista asioista kuin sinä. Ehkä saat sen hyväksyvän hymyn siltä vastaankulkijalta. Tuodaan cosplay yhdessä kaduille syksyllä!

- Laura Nissinen, ensimmäisen cosplay-viikon (2007) koordinaattori

Cosplay-viikon esitteet

Pelkäätkö kielesi menevän solmuun, jos cosplay-viikon aikana sinulta tullaan kysymään, miksi olet pukeutunut hassuihin vaatteisiin? Cosplay-viikkoa varten on nyt tehty esitteitä, jotka kertovat selkein ja yksinkertaisin sanakääntein, mistä cosplayssa ja cosplay-viikossa on kyse. Näitä saa tulostaa ja kopioida vapaasti cosplay-viikon aikana jaettavaksi.

Flyer (2.5 MB JPG)
Juliste (2.1 MB JPG)

Kuvia cosplay-viikolta

Cosplay-viikolla kerätään myös kuvamateriaalia siitä, missä kaikkialla ja millaisissa erilaisissa tilanteissa cosplayta on sen aikana harrastettu. Nämä kuvat julkaistaan myöhemmin cosplay-viikon omassa kuvagalleriassa. Laita sähköisessä muodossa olevan kuvan oheen oma nimesi sekä halutessasi lyhyt kuvaus, missä kuva on otettu ja/tai mitä siinä tapahtuu ja lähetä se otsikolla Kuvia cosplay-viikolta sähköpostiosoitteeseen:
Sähköpostiosoite

Aiemmat cosplay-viikot
Cosplay-viikko 2007

Cosplay-viikko 8.-14. syyskuuta koko maassa