valikko

Saatoyhteiso B2 ry

Niin siis mitä ConKlaavissa OIKEASTI tapahtui

Kyllä WuZ tietää. Nih.

Ach, juuri parahiksi allekirjoittanut onnistui sairastumaan ihanaan flunssakuumeeseen Conklaavin aattona, mutta ei sellainen mitenkään häirinnyt menoa, ei todellakaan, sillä onhan sitä kuumeisena käyty katsomassa Taru Sormusten Herrasta: Kaksi Torniakin ihan maailman ensi-illassa. Ja takaisin aiheeseen, josta jo näin heti aluksi eksyimme varsin kiitettävästi.

Lauantai:

Aamulla aikaisin suihkuun, aamupalan syömiseen käytettävä aika tuhlautui eväitä tehdessä ja sitten pitikin ryysiä juna-asemalle ja junaan, josta en tällä kertaa edes myöhästynyt. Hoo! Koska olin ensimmäistä kertaa pappia kyydissä koko Cosplay Finlandin kanssa sain pelätä kauhusta kankeana millaisia hirviöitä minulla olisikaan vastassani. XD No ejj, tunnistin Sefienkin junasta hyvin vikkelästi - tai sitten se vain johtuu siitä, että animen korruptoimat ihmiset erottuvat joukosta vikkelästi. Matka sujui loistavasti MEW-kylttiä heilutellen ja kaikkea mahdollista hölötellen ihanalla nasaalinenä-äänellä ja myrskyinen Turkukin lähestyi piakkoin. Lähdettyämme raahaamaan kantamuksiamme ensin väärään suuntaan löysimmekin sitten muun porukan varsin vikkelästi ja painuimme erinäisiä nakki- ja hiusjuttuja kuunnellen bussipysäkille. Bussin takaosa kuullosti, kö! h, varsin mielenkiintoiselta (MEW! Nyan! Nyo! Ara? Oroooo!) enkä olisi yhtään ihmetellyt jos kuski olisi kuuluttanut seuraavaksi suureen ääneen "ja seuraava pysäkki on sitten eläintarha!". Pääsimme suuriin ja mahtaviin Conklaavi-tiloihin kiltin Mauno-sedän (jos ei saa sanoa setä niin sitten siinä ei lue setää, köh) johdatuksella. Suunniteltuamme naisten vessojen ovien potkimista auki saimme lopulta vaihdettua vaatteemme ja surffasimme liikkeelle. Ja koska pääni oli koko lauantain ihan täynnä räkää en muista mitään koko päivästä. XD Paitsi sen, että kävimme syömässä jossakin ihme kebab-paikassa ja sain Sefien armeliaasti lahjoittamat salaatit. Yum! Kolmen maissa iltapäivällä linnottauduimme Aitioon, josta en sitten pahemmin liikkunutkaan ennen puoltayötä. ("Oh my God! Se kävelee!") Kieltäydyttyäni kohteliaasti opastarjouksesta surffasin vessaan ihan yksin (! suuri saavutus minulta, Ryoga-kolmoselta, na no da~!).

Hei ei tämän pitänyt näin yksityiskohtaiseksi mennä. o_o;

Oh, well. ^^;

Kaiken kaikkiaan... er... Nojoo. Sain karvaasti oppia sen ettei MITÄÄN myönnetä eikä todellakaan luvata - ja silti päädyin mukaan Animeconiin koottuun Gravitation cosplay-ryhmään Yukiksi. XD Noh, eiköhän se... siitä... kai. *Kaivelee korvatulppia esille.*

Sain jopa nukuttuakin, hoh! Huikeat viisi tuntia, about, kun sitten heräsin sunnuntaiaamuna siihen ihastuttavaan keskusteluun "hei pitäiskö se herättää?" ja "tökkää sitä jollain!" Kuultuani että kuorsaan ja puhun unissani päätin etten enää koskaan nuku 'Coneissa. XD

Sunnuntai:

Väsytti. Väsytti niin maan penteleesti, kunnes sitten alkoivat tanssiharjoitukset. Opin käyttämään sitä über-ihkua soittotsydeemiä enkä edes saanut sitä rikki, hoorray! Köh. Mew-kyltti oli muuten ahkerassa käytössä, puraisin siitä nälissäni yhden palasen pois ja mätkin sillä kaiken lisäksi tyyppejä päähän (joo, kyllä se liittyy asiaan, köh). Linnottauduimme jälleen kerran Aitioon, mutta nyt pääsin jo vähän helpommin liikkeelle kun ei enää ollut niin kipeä ja flunssainen olo. ^_^ Kävimme jossakin vaiheessa etsimässä ruokaa alkuasukkaiden valloittamasta kyläpahasesta (sanoo hän, joka asuu Loimaalla, köh) ja kuultuamme "Kansalaiset!"-puheen Ottomaatin äärellä ja talsittuamme rivissä legendaarista pantsu-marssia saimme murua rinnan alle. Ne kolmioleivät oli muuten hyviä. Levääää!

Onnistuin taidokkaasti luistamaan lavaesityksestä (...kuka sen sano?!) ja päädyin kameramieheksi. Kaikki meni ookoo, istuin ja katsoin kun muut mokail... siis tanssivat lavalla ja sitten päästiinkin vaihtamaan vaatteita - tai siis muut vaihtoivat, minä vain pyörin jaloissa randomina olentona jolla oli nasaalinenä-ääni ja Mew-kyltti kourassa. Kävimme hyvästelemässä Aition, ach niin ihanan reviirimme ja linnoituksemme joka oli melkein kaiken keskellä ja kukaan ei voinut olla kuulematta meitä. XD Mauno-setä opasti meidät taas kärsivällisesti (no kylläh, kärsivällisyyttä siinä kaivattiinkin kun joukko Ryogan sukulaisia lähtee yhdessä liikkeelle) juna-asemalle ja lukuunottamatta moottoripyörävarkautta ja No Problem!-paitojen nyysimistä kaikki meni hyvin. Liikennevaloistakin selvittiin hengissä. Wow! Asemalla sanottiin sitten heihei ja vaihdettiin halit ja soiteltiin vierekkäisistä j! unista älyvapaat puhelut. XD ("Missä te ootte? Aijaa? Mekin ollaan junassa! Tässä ihan viereisessä!"). Oli vähän sniff-fiilis kun pääsi kotiin. Siis ei sen nuhan takia, vaan sen takia kun piti lähteä pois.

Nyo? Lyhyesti? No totaaaa...

Kaiken kaikkiaan... aika karmaiseva kokemus. Ei mikään parhain viikonloppu mitä olen viettänyt, mutta se taas johtui siitä että olin kipeä enkä ehtinyt kuukaudessa saamaan mitään kunnon pukua aikaiseksi. Mutta ONNEKSI siellä oli ihkuja ihmisiä joita jäin kaipaamaan aivan kamalasti ja jotka haluan tavata pian uudelleen. ^___^ Iso kiitos kaikille teille, teidät oli ihana tavata. Ilman teitä Conklaavini olisi ollut ihan... mölökki. Hitsi, sain glompata Inu-Yashan (kaksi kertaa! XD) ja Rinoan ja fämpyyri-rinsessankin, josta olisi kuka vaan kateellinen. Muahhahhaa!

Arvatkaa vain meneekö ihminen sekaisin jos toinen kutsuu Yukiksi ja toinen Renoksi ja kaiken lisäksi et edes edusta kyseistä sukupuolta? XD Buuuut it doesn't matter. Na no da~!

MEW!

---WuZ/Saija-chan/"Random mew"